До три дни ще са ясни причините за спирането на "Хоризонт"

Проверката трябва да приключи
14 сеп 2019 14:15, Петя Славова
34
До три дни ще са ясни причините за спирането на "Хоризонт"
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

До три дни ще станат ясни причините за безпрецедентното спиране на програма "Хоризонт" на БНР. Тогава Съветът за електронни медии (СЕМ) и Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) трябва да приключат с проверката си.

Още по темата

Програма "Хоризонт" спря да се излъчва на 13 септември около 6.00 часа сутринта. Ден по-рано стана ясно, че е свалена от ефир водещата и съдебен репортер Силвия Великова, което породи недоволството на колегите й. По-късно тя бе върната отново на работа, а оставка подаде новият директор на програма "Хоризонт" Николай Кръстев.

В същия ден имаше и протест и десетки журналисти се събраха пред сградата на БНР за да изразят недоволството си от случилото се.

 


 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: БНРСЕМСотир Цацаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ами просто е..."ЗАТВОР ЗА САБОТЬОРИ ТЕ!!!!!!!!!!!"Първо начално училище за тебе, после ги мисли саботьорите
32
0
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Защо имаше високочестотен сигнал, а нямаше модулация ? Значи предавателите не са били спрени за профилактика, а не им е било подаден звуков сигнал ! Много евтинко от некопентетни т.н. спецове !
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че тя причината е видна и за децата от детската градина.Прекалено много взе да се говори за протестите срещу Гешеф и за извънземното усиране на цацаратурата с тоя"шпионски"скандал.Нескопосан опит за сплашване,който обаче ще има обратен ефект.
30
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Нещо не се подчиняват на ГЕРБ и са им дръпнали шалтера.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички такива проверки завършват по един и същи начин: "Няма данни за извършено престъпление."
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно да проверяват "Кой ми с.а в гащите"
27
0
 
6
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Ние не знаем!!!!!Ние ПАСЕМЕ ТРЕВА у ТКЗС-то!Не Знаеме как стават преврати те......
26
0
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Но няма кой да ги каже, защото в прокуратурата и медиите са останали с малки изключения само безгръбначни, стараещи се да се харесат , за да получат огризки от трапезата на тази олигархия!
25
8
 
4
 
! Отговори
Ами просто е... преди 4 години
ЦЕЛТА Е САБОТАЖ И ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА БЕЗРЕДИЦИ!!!ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО!!!!!!!!ТАКА СЕ ПРАВИ ПРЕВРАТ !!!!ЗАТВОР ЗА САБОТЬОРИ ТЕ!!!!!!!!!!!
24
0
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Причината е, че България 30 години се управлява от организираната престъпна група на БКП-ДС мутро-олигархията, а прокуратурата нехае, защото е зависима и в поза партер.Причината е, че на ръководни постове се назначават блюдолизци на същата тази олигархия, които кадруват поверените им ведомства, като прочистват всяко критично мислене.Причината е, че държавните институции се използват за политически и икономически рекет.Изобщо не трябват 3 дни, за да се констатират тези неща!
23
0
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Спрете СЕМ,спрете КРС и вижте какво ще се промени.НИЩО!Хрантутници!Държави под 6 млн.са обречени на безкрайно плащане,плащане...плащане!От джоба на народа!
22
1
 
9
 
! Отговори
Инж преди 4 години
Сигнала от радиото прекъсна за времето на сутрния блок на въпросната водща (6:00 - 11:00). Но не и предавателите - те изюъчваха оглушителна тишина и РДС-а показваше името на станцията. Всички предаватели работеха, но сигнала към тях беше преустановен. Някой к:ретен е трябвало в това време да пусне нещо друго за излъчване. И е включил на грешния вход (източник на сигнал). Опитаха се веднага да излъжат, че било профилактика, а водещата не била свалена от ефир, само графика бил разместен. Вервам ви
21
0
 
16
 
! Отговори
Причина преди 4 години
Причината я знаят всички - отрзяването от водещата на протестите срещу Гешеф-турата.
20
1
 
13
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Заради "СВОБОДАТА",на словото в България може да е?!
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички частни недържавни радиостанции са се превърнали в чуждестранни черни станции на издръжка на чужди западни фондации. Те са отдавна купени и продадени и са овладени. Само БНР се съпротивлява, защото е държавна и национално финансирана. Същото се случва с партиите, на които отнеха държавното финансиране и ще се продадат на първия срещнат олигарх. Разкритията около Фризьорката и олигарсите показват, че парите правят всичко - партии, протести. Обединяват олигарси, криминали и подсъдими в едно.
18
0
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Главанаците или каквото и да се крие зад това прозвище нещо твърде гъсто с управляващите.
17
0
 
13
 
! Отговори
До на кой му пука преди 4 години
На нормалните хора им пука. Не ***, които се интересуват само от ядене, пиене и... не им пука за нищо. Но те не носят полза на никого от съществуването си. Само хабят въздуха.БНР има е от малкото бастиони на култура в БГ.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главанарите още първия ден се опитаха да свършат дадените им задачи, компрометирайки Началниците, които ги назначиха. Глупави подлизурковци, без мозък за конспирация и активни мероприятия. На БНР му трябва шеф от службите, който да се съобразява и да има ум за работата, която му е възложена.
15
21
 
3
 
! Отговори
Питам преди 4 години
1. На кой му пука за БНР ?2. На кой му пука за БНТ ?
14
1
 
6
 
! Отговори
Бивш миЮционер преди 4 години
Дайте ми вече бившия шеф на Хоризонт! Само след не повече от три минути ще си каже кой, как и защо!

Спонсорирани публикации